Vakwerk Professionaliseert

een nieuwe stap voor Vakwerk

Vakwerk architecten neemt weer een nieuwe stap in verdere professionalisering! Willeke van de Groep versterkt Vakwerk sinds 1 april. Hiermee haalt Vakwerk ervaring, teamspirit en (nog meer) vakwerk naar binnen.

Willeke van de Groep heeft als projectcoördinator bij Broekbakema ruim twintig jaar gewerkt aan prijswinnende integrale projecten zoals de Energy Academy Europe in Groningen en Gebouw X in Zwolle*. “Vakwerk werkt met een ambitieus jong team op basis van plezier en ondernemingszin. De visie van Vakwerk om ‘topfit het beste uit iedere samenwerking te halen’ past perfect bij mijn gedrevenheid. Ik werk vanuit vertrouwen en betrek mensen bij processen. Mensen letterlijk in beweging brengen met een focus op ‘mooie dingen maken met respect voor mens en omgeving’. Daar ga ik voor.” Als directievoerder en integraal ontwerpteamcoördinator heeft Willeke jarenlang met de voeten in de klei gestaan.

Bij Vakwerk zal Willeke zorg dragen voor alles wat het bureau verder professionaliseert. Ze is de spil van het bureau op het gebied van planning, financiën, PR en HR.

Vakwerk architecten werkt momenteel met 26 vakwerkers aan grote en kleine zorgprojecten, gebiedsvisies, onderwijs, woningbouw, recreatie, cultuur en transformatieprojecten. De brede ervaring van Willeke in de complete projectbeheersing van researchprojecten met laboratoria, kantoren, onderwijs, maar ook hergebruik- en cultuurprojecten sluit hier naadloos op aan.

Het Vakwerkhuis in Delft is bijna af. Dé plek in Delft waar goeie koffie, bruisende ondernemingszin en nieuwe ideeën samenkomen. Hoe enorm belangrijk ontmoeting is, merken we nu allemaal in Coronatijd. “We bereiden ons dus voor op blije gezichten als onze barista weer aan de slag kan.”

*Energy Academy Europe in Groningen: International BREEAM Awards 2017 Mixed Used & Other
*Gebouw X Hogeschool Windesheim in Zwolle: Landelijk BNA Gebouw van het Jaar 2011