Eropuit met Vakwerk!

Onze visie op cultuur en vrije tijd

Een experience center voor een bierbrouwerij of een vakantiepark! Het ontwerpen van een publieke plek waar mensen voor hun eigen plezier of educatie naartoe gaan heeft iets vrolijks en optimistisch. En dat geeft ons veel energie. Wij zetten architectuur en inlevingsvermogen in om van zo'n plek een bijzondere beleving te maken.

Met z’n allen krijgen we meer en meer vrije tijd. En die tijd willen we steeds beter besteden. Aan vakanties bijvoorbeeld, of aan het bezoeken van evenementen en musea. Mensen zijn op zoek naar bijzondere activiteiten en inspirerende omgevingen waar de beleving en de ervaring steeds meer centraal komt te staan in het doel van de activiteit.

In uiteenlopende projecten zoals theaters, musea, bibliotheken en vakantiewoningen creëren we impact door de omgeving te verbinden met het interieur. Of door ruimtes mee te laten spelen in het verhaal dat wordt verteld, bijvoorbeeld in een museum. Verbanden leggen tussen allerlei aspecten van vormgeving is wat wij in deze projecten doen. Zowel in gebouwen als ook daarbuiten.

francesco

"Heb jij nog een beetje vrije tijd?"

paul

"Zeker! Ben laatst nog op Texel geweest!"

Beeld: Peter de Krom

De Delftse bed&breakfast Puntuit bij het Rietveldhuis