Vakwerk werk!

Onze visie op werken

Vakwerk ontwerpt allerlei verschillende werkplekken. Dat doen we voor bierbrouwers, cardiologen, receptionistes, ijsverkopers, psychiaters, meesters en juffen. De variatie in werkplekken is erg groot. Wat de bandbreedte ook is, onze ontwerpoplossingen zijn altijd gericht op de werkprocessen en op het creëren van een inspirerende beleving voor de werkers.

Positieve ondersteuning in iedere prestatie

Altijd staat de kwaliteit van de werkplek bij ons centraal. Wij vinden daglicht belangrijk en uitzicht naar buiten. Wij vinden dat iedere werkplek veilig moet zijn, ook al zijn de condities waarin de activiteiten plaatsvinden zwaar. De werkplek moet positief ondersteunen in de prestaties die geleverd gaan worden. Kortom: de werkomgeving is dienend aan de activiteiten en stelt gezondheid en welbevinden van de medewerkers centraal.

 

 

 

Vergaderen in het Vakwerkhuis
Vergaderen in het Vakwerkhuis

Meer dan een tafel en een stoel
De variatie maakt dat een werkplek eerder een omgeving is dan alleen een bureau met een stoel en een internetverbinding. Het is de omgeving en de schakeling van activiteiten waar wij aandacht aan geven. En omdat ieder werkproces en iedere gebruiker specifieke eisen en wensen heeft vergt het ontwerp van een werkplek veel overleg en samenwerking met de mensen die er daadwerkelijk gaan werken.

Bovenaanzicht arendsnest Vakwerkhuis
Schets van het Arendsnest van bovenaf.
ellen

"Waar werk jij het liefst?"

francesco

"Maakt me niet uit, als ik m'n laptop maar bij me heb!"

paul

"Goede koffie komt toch ook echt wel van pas en een lekkere lunch is ook niet zo gek."

Vakwerkhuis
Boudewijn Bollmann