Energie in het Ketelhuis

Hergebruik Vakwerkhuis, Delft

Wij streven er naar om niet meer van hetzelfde te maken maar iets nieuws naar het gebied te brengen, om zo de internationale studentencampus te versterken.

Het Ketelhuis was lange tijd de energievoorziening voor veel gebouwen van de TH Delft. Innovaties en functieveranderingen hebben het ketelhuis als energiebron overbodig gemaakt. Met de herontwikkeling van het Ketelhuis brengen wij de oorspronkelijke functie weer terug: het Vakwerkhuis als bron van energie!

 

Wat wij doen.

Wij gaan een gave werkplek maken voor vakwerkers en juist ook aan anderen. We creëren een veranderlijke en dynamische omgeving. Door zelf onderdeel van het geheel te zijn ontstaat een onafscheidelijke verbinding tussen wat wij willen bereiken en wat wij hebben te bieden aan het Vakwerkhuis.Het Vakwerkhuis wordt gevormd door onze bewoners. Een veelzijdige groep met als gemene deler creativiteit.

Iedereen op z’n eigen manier. Kom bij ons betrokken en enthousiaste netwerk, waarin iedereen met en van elkaar leert. Hier werken betekent meer dan het hebben van een bureau en een scherm. Het Vakwerkhuis is jouw plek en jouw visitekaartje met zelfs je eigen Office-manager, Puck!

paul

"Kijk, wat een gaaf gebouw. Nu ziet eindelijk iedereen wat ik al die tijd al zag."

ellen

"We moesten eerste even de duiven wegjagen en schoonmaken ....maar ja het is een pareltje"

francesco

"Nu Kunnen we er met honderd man werken. En ons eigen restaurant is open!"

Projectgegevens

Locatie: Delft
Opdrachtgever: Vakwerk
Jaar: 2017-2020
Status: we zijn open! kom je langs?
Programma: 1200 m2 kantoor, cafe, vergader en evenementen
Team Vakwerk: Paul, Rikkert, Joost, Marloes en alle andere Vakwerkers
Samenwerking: Transformatorhuis, RAB, DGMR, Strijbos constructies

Vragen?
Neem contact op met Paul.
Paul Ketelaars
06 515 433 60