Werk maken van de Keilefabriek

Keilefabriek, Rotterdam

De M4H is waar het in de toekomst gaat gebeuren in Rotterdam. Door de oogharen heen zien we een nieuw stuk stad, met een eigen smoel. De Keilefabriek ligt midden in de Maker Space van M4H, op het grensgebied van de stad en de haven. In de hernieuwde Keilefabriek wordt de energie van de ondernemers en creatives in het gebied zichtbaar!

Respect voor de monumentale waarde
Het bestaande monument biedt een geweldig raamwerk voor de invulling zoals wij deze voor ons zien. Het betonnen geraamte heeft veel karakter en flexibiliteit in zich om functies te laten groeien en krimpen binnen de schil. We positioneren openbaar programma op de begane grond en naar boven wordt het steeds meer “privé”. Door een horizontaal volume toe te voegen aan het bestaande complex worden de verschillende delen met elkaar verbonden en ontstaat er een overdekte buitenruimte op het maaiveld. Met dit volume wordt er nog eens ca. 2500 m2 flexibel in te richten ruimte toegevoegd en ontstaat er een daktuin met panoramisch uitzicht over M4H.

jaime

"De huidige makers zijn het voorbeeld van het soort ondernemers dat we zoeken. We geven ze het podium dat ze verdienen!"

paul-3

"In de Keilefabriek zijn ze zichtbaar!"

Vragen?
Neem contact op met Paul.
Paul Ketelaars
Paul Ketelaars
06 515 433 60